به گزارش مشرق، دکتر محمود نبوی گفت: علاوه بر مباحث مربوط به سرمازدگی، خطر افزایش عفونتهای ویروسی تنفسی در استانهای درگیر برف شدید به دلیل قطع گاز و تشدید سرما وجود دارد.
وی افزود: با توجه به سرمای هوا، احتمال آلودگی آب نسبت به فصل تابستان کمتر است. در مجموع بیشترین مشکل بهداشتی در این استانها اکنون میتواند عفونتهای حاد تنفسی باشد.
نبوی از ساکنان استانهای برفزده خواست که تا حد امکان از سفرها و رفتوآمدهای غیرضرور خودداری کنند و افزود: بیماران تنفسی باید بهداشت فردی را بیشتر رعایت کنند؛ چرا که ویروس سرماخوردگی در سطوح سرد تا هشت ساعت باقی میماند.
وی ضمن تاکید بر لزوم رعایت نکات بهداشتی بویژه از سوی افراد سرماخورده و مبتلا به عفونتهای ویروسی تنفسی، گفت: این افراد شستوشوی مکرر دستها را فراموش نکنند، از دست دادن با دیگران پرهیز کرده و فاصله حداقل یک متر را با سایرین رعایت کنند.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت همچنین گفت: مبتلایان به تب بالا در صورتی که بعد از سه روز درمان سرپایی بهبود نیافتند، بهتر است جهت بررسیهای بیشتر به پزشک مراجعه کنند.
وی همچنین به افراد پرخطر و دارای بیماریهای زمینهای توصیه کرد در صورتی که واکسن آنفلوآنزا تزریق نکردهاند جهت واکسیناسیون اقدام کنند.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت نسبت به افزایش بروز موارد سرماخوردگی و عفونتهای ویروسی تنفسی در استانهای برفزده هشدار داد.